*2 כוסות חד"פ קרות הן ארוחת צהריים.
*3 כפות הן מנת פחמימה.
מצרכים:
בצל קצוץ
חבילת עלי תרד/מנגולד (עלי סלק) חתוכים.
כוס בורגול
קופסת חומוס
תבלינים- מלח, פלפל, סומאק.
לימון
אופן הכנה:
לבשל את הבורגול עם מעט שמן זית.
את הבצל הקצוץ נטגן במחבת גדולה עם שמן זית.
כשמזהיב נוסיף את העלים ונטגן עד השחמה.
נוסיף את החומוס ונטגן עוד טיפה.
נתבל במלח, פלפל וסומאק.
לשים קצת ולהוסיף לפי הטעם.
נעביר את הבורגול מהסיר, נשפר טעמים, ונערבב לעוד 2-3 דקות.
לסחוט חצי- לימון, לפזר מעל ולערבב.