מתכונים

*מתכון זה מיועד למנויות בתכנית:
מועדון תכנית מלאה, מועדון תקופת ניסיון, מתחילות תכנית מלאה, מתחילות תקופת ניסיון

כרעי עוף בתנור במייפל ושום.

תפריט בסיס – לארוחת הצהריים 120 גרם כרעיים ללא עצמות ועור בתוספת מנת פחמימה ומנת שומן.

תפריט דל פחמימה – לארוחת הצהריים 300 גרם כרעיים ללא עצמות ועור בתוספת מנת מנת שומן.

מצרכים למתכון :
כרעיים עוף5 יחידות.
המרינדה:
שמן זית2 כפות
קטשופ – כף
רוטב סויה – כפית
סירופ מייפל3 כפות אמיתי.
שום5 שיניים, כתושות.
מיץ לימון3 כפיות – סחוט טרי.
פפריקה2 כפיות שטוחות, מתוקה.
אורגנו מיובש2 כפיות שטוחות , לא חובה.
מלח גס – כפית שטוחה
מלח – קורט
פלפל שחור1/2 כפית שטוחה, גרוס.

אופן הכנת המתכון:

1. מחממים את התנור מראש לחום של 250 מעלות.
2. מערבבים היטב את כל מצרכי המרינדה.
3. מורחים את המרינדה על העוף ומסדרים בתבנית אפייה.
4. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ושולחים לתנור לכשעה ורבע עד שהעופות מתרככים.
5. מסירים את נייר האלומיניום, מנמיכים את חום התנור ל- 180 מעלות ואופים עוד כחצי שעה עד להזהבה.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

חיפוש באתר