מתכונים

*מתכון זה מיועד למנויות בתכנית:
מועדון תכנית מלאה, מועדון תקופת ניסיון, מתחילות תכנית מלאה, מתחילות תקופת ניסיון

פשטידות אישיות עם גבינות ופטריות.

המתכון מכיל 12 מאפינס, כל 4 מאפינס הן מנת חלבון חלבי.

 

מצרכים למתכון:

2 סלסילות פטריות שמפיניון טריות קצוצות

2 בצלים קצוצים

4 שיני שום קצוצות

כף שמן זית

2 ביצים שלמות

2 חלבונים

2 כפות גבינה לבנה 3%

2 כפות גבינת סימפוניה 5%

כף גדושה גבינה צהובה מגוררת 28%

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

במחבת רחבה נטגן בשמן זית בצל, פטריות ושום עד שהבצל הופך שקוף.

נעביר לקערה ונניח לצינון מוחלט.

בקערה גדולה נטרוף את שאר מצרכי המתכון.

נוסיף את תערובת הפטריות והבצל ונערבב עד לאיחוד.

נשמן תבניות מאפינס חד פעמיות או תבנית שקעים וניצוק את בלילת הפשטידות לתבניות.

נאפה את הפשטידות בתנור חם על 185 מעלות 30-40 דקות, עד להשחמה יפה.

חיפוש באתר