כל המתכון הוא לארוחת הבוקר.
מרכיבים:
4\1 כוס קינואה
4\3 כוס מים
1 תפוח גדול
1 כפית קינמון
כפית דבש
כפית קוקוס טבעי
הוראות הכנה:
קולפים ומגלענים את התפוח. קוצצים אותו לחתיכות בגודל ביס.
מוסיפים לסיר קינואה, מים ותפוח. מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים לאש נמוכה. מבשלים למשך 20 – 25 דקות.
התפוח יהי רך והקינואה תספוג את המים.
מערבבים פנימה קינמון ומעבירים את התערובת לקערה.
מזלפים דבש , מפזרים קוקוס ומפזרים קינמון נוסף (אם רוצים).